Wapenkluis

Wapenkluizen

Wanneer u in het bezit bent van een wapen dan hoort u dat wapen en bijhorende munitie op te bergen in een wapenkluis. Op kluisvoordeel.nl vindt u voordelig verschillende soorten wapenkluizen. Op kluisvoordeel bieden wij kluizen aan voor een handpistool, maar ook voor grotere wapens.

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Domestic Pistolenkluis
  Rating:
  0%
  Regular Price € 157,00 Special Price € 133,71
 2. Kluis Pistolenkluis PWKA
  Rating:
  0%
  Regular Price € 291,00 Special Price € 247,87
 3. Pistoolkluis Kassel Calden 59100
  Rating:
  0%
  Regular Price € 305,00 Special Price € 244,00
 4. Kluis Protector Gunsafe 5
  Rating:
  0%
  Regular Price € 315,00 Special Price € 268,44
 5. Kluis Protector Gunsafe 10
  Rating:
  0%
  Regular Price € 499,00 Special Price € 424,77
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Wapenkluis en Pistolenkluis PWKA

De pistolenkluis PWKA is een wapenkluis welke bescherming biedt tegen inbraak en is voorzien van een dubbelaard sleutelslot. De wapenkluis heeft binnenin nog een apart compartiment met ingebouwd slot voor de munitie. De wapenkluis is voorzien van muur- en vloerverankering.

De PWKA pistolenkluis valt onder de categorie DIN4102. Wapenkluizen uit deze categorie zijn niet getest op brandwerendheid, maar zijn dubbelwandig en voorzien van een brandvertragend isolatiemateriaal.

Protector Gunsafe wapenkluis

De Protector Gunsafe is een wapenkluis welke wij leveren in twee verschillende uitvoeringen. De Protector Gunsafe 5 voor 5 geweren en de Protector Gunsafe 10 voor 10 geweren

De wapenkluizen bieden net als de PWKA pistolenkluis bescherming tegen inbraak, maar zijn een stuk groter. De wapenkluizen zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot. Binnen in de wapenkluis zit nog een apart compartiment voor bijvoorbeeld munitie of een pistool. De Protector Gunsafe is een wapenkluis welk is voorbereid voor muur- en/of vloerverankering.

De Protector Gunsafe 5 is geschikt voor het opbergen van vijf wapens. De Protector Gunsafe 10 heeft een capaciteit van 10 wapens. De Protector Gunsafe is een enkelwandige wapenkluis welk niet brandwerend is zoals de Pistolenkluis PWKA.

Wilt u een wapenkluis kopen of meer informatie over de Pistolenkluis PWKA, de Protector Gunsafe 5 of de Protector Gunsafe 10, kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon. Haverkamp Deventer heeft een uitgebreide kluizenshowroom. U bent van harte welkom als u een wapenkluis wilt kopen.