Sleutelkluis Masterlock ML5426


  • Europees goedgekeurde sleutelkluis. In Nederland afgekeurd wegens ontbreken privacykap aan bovenzijde voor het meekijken van de code.

  • Eenvoudig in gebruik

  • 16.000 verschillende codes mogelijk

3 Kg

Normale prijs: € 149,95

Voor € 115,00

* Verplichte velden

Waarom kluisvoordeelGratis bezorgen?

Boven de €100,- verzenden wij gratis. Onder de €100,- zijn de verzendkosten €5,-

Beschrijving

Selecteer

Sleutelkluis Masterlock ML5426

De ML5426 is een sleutelkluis die, in tegenstelling tot de meeste andere sleutelkluisjes, lastig kan worden opengebroken. Dit sleutelkluisje heeft een stevige constructie en heeft daardoor verschillende aanvalstesten doorstaan. De ML5426 beschikt over een extra groot opbergvak waarin de meeste sleutels kunnen worden opgeborgen. Deze afdekkap van dit sleutelkluisje beschermt tegen weersinvloeden.

Eenvoudig in gebruik

De ML5426 is voorzien van verankeringsmateriaal waardoor dit kluisje makkelijk en veilig gemonteerd kan worden. Dit sleutelkluisje biedt optimale veiligheid doordat u dit sleutelkluisje voorzien van een persoonlijke code. Er zijn meer dan 16.000 codes mogelijk.

Technische gegevens

Technische gegevens

Gewicht 2,8 kg
Buitenmaat (HxBxD) 173 x 103 x 75mm
Binnenmaat (HxBxD) 130 x 66 x 22mm
Merk Masterlock
Type slot Code
Aantal sleutelhaken 1
Politiekeurmerk gekeurd Niet gekeurd

Transport

Verzendkosten
Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis verstuurd. Onder de € 100,- vragen wij € 5,- verzendkosten.

Bezorging en gewicht
Alle bestellingen boven de 30kg worden geleverd door de transporteur (discreet). De kluis wordt dan tot aan de deur bezorgd, tenzij u wenst dat deze geplaatst en verankerd mag worden. De bestellingen onder de 30kg worden met de pakketdienst DPD geleverd.

Plaatsen en verankering
Wilt u een kluis op de plek geplaatst hebben en eventueel verankerd hebben? Dit is mogelijk! Wij werken samen met onze leverancier voor het plaatsen van kluizen. Zij hebben hier namelijk veel ervaring mee. Bij de meeste kluizen staan de kosten voor het plaatsen erbij vermeld. We nemen altijd eerst even contact op met u hierover. Als de trappen te smal zijn óf er bijvoorbeeld bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen plaatsingskosten afwijken.

Meer informatie over levering
Meer weten over hierover, zie Verzending en bezorging