Laptopsafe

Kluisvoordeel.nl heeft diverse laptopsafes. De Premium Laptopsafe is zeer gunstig geprijsd en biedt bescherming tegen inbraak. Is makkelijk te openen met uw pincode. Wij hebben ook laptopsafes voor in de auto met een verankeringsplaat. Naast laptopsafes hebben wij ook datasafes in het assortiment. Informeer naar de mogelijkheden!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Laptopsafe

Op kluisvoordeel.nl vind je diverse laptopkluizen. Een laptopsafe is ideaal om uw laptops, tablets of andere media apparaten in op te bergen. Laptopsafes worden ook vaak gebruikt in hotels, omdat laptops en tablets vaak de meest waardevolle spullen zijn die gasten meenemen naast sieraden. Wij hebben laptopsafes in verschillende maten, en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Laptopsafe met sleutel

In ons assortiment bieden wij onder andere laptopkluizen aan die zijn voorzien van een dubbelbaardsleutelslot. Bij deze laptopsafes worden standaard twee sleutels meegeleverd. Ook zijn deze kluizen voorzien van verankeringsgaten in de bodem en in de achterwand. De Protector Premium Laptopsafe met sleutel is een erg ruime kluis, net als bij onze andere laptopsafes kunt u uw laptop inclusief tas in de kluis kwijt. De Protector Auto Laptopsafe is voorzien van verankeringsgaten voor in de auto, zodat u onderweg uw spullen ook altijd veilig heeft opgeborgen.

Laptopsafes met elektronisch slot

Wij bieden ook laptopsafes aan met een elektronisch slot. De kluizen zijn te openen via een handig codepaneel. Wanneer u de code bent vergeten kan u de kluis altijd nog openen met de inbegrepen noodsleutels. Ook de laptopsafes met elektronische sloten zijn voorzien van verankeringsgaten. De Yale Laptopsafe YLM 200 EG1 heeft een erg fraai design en genoeg ruimte om uw laptop inclusief tas in op te bergen. De Protector Premium Laptopsafe Elektronisch is voorzien van verankeringsgaten in zowel de bodem als in de achterwand.