Laptopsafe

Laptopsafes

Kluisvoordeel.nl heeft de perfecte laptopsafe voor jou. Een laptopsafe is een relatief goedkope oplossing om je laptop, tablet of andere elektronica te beschermen tegen diefstal. Daarnaast is een laptopsafe erg handig in een hotel, Airbnb of bed & breakfast. Informeer naar de mogelijkheden!

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Privékluis Domestic DS2044E
  Rating:
  0%
  Regular Price € 123,00 Special Price € 104,91
 2. Privékluis Domestic DS2650E
  Rating:
  0%
  Regular Price € 150,00 Special Price € 127,00
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Laptopsafe

Op kluisvoordeel.nl vind je diverse laptopkluizen. Een laptopsafe is ideaal om uw laptops, tablets of andere media apparaten in op te bergen. Laptopsafes worden ook vaak gebruikt in hotels, omdat laptops en tablets vaak de meest waardevolle spullen zijn die gasten meenemen naast sieraden. Wij hebben laptopsafes in verschillende maten, en kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

Laptopsafe met sleutel

In ons assortiment bieden wij onder andere laptopkluizen aan die zijn voorzien van een dubbelbaardsleutelslot. Bij deze laptopsafes worden standaard twee sleutels meegeleverd. Ook zijn deze kluizen voorzien van verankeringsgaten in de bodem en in de achterwand.

Laptopsafes met elektronisch slot

Wij bieden ook laptopsafes aan met een elektronisch slot. De kluizen zijn te openen via een handig codepaneel. Wanneer u de code bent vergeten kan u de kluis altijd nog openen met de inbegrepen noodsleutels. Ook de laptopsafes met elektronische sloten zijn voorzien van verankeringsgaten.