Inbraakwerende kluizen

Kluisvoordeel.nl heeft een groot assortiment inbraakwerende kluizen. Elke inbraakwerende kluis is uniek. Wij hebben verschillende soorten inbraakwerende kluizen in ons assortiment met elk hun eigen eigenschappen. U kunt eenvoudig filteren op welke kluis het beste bij u past. Een inbraakwerende kluis is voorbereid op vloer- en muurverankering en is geschikt voor berging van contanten en/of waardevolle voorwerpen.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Waardeberging inbraakwerende kluis

De Indicatie Waardeberging geeft aan hoeveel aan contant geld wordt gedekt door de verzekering, wanneer dit in de inbraakwerende kluis ligt opgeborgen. Uitgangspunt hierbij is dat het contante geld ligt opgeborgen in een inbraakwerende kluis in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijke van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie.

Tip: Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of zij akkoord gaan met de indicatie waardeberging van de inbraakwerende kluis die u wilt kopen. Diverse omgevingsfactoren kunnen namelijk de waarde die verzekerd wordt verlagen, maar ook verhogen!

Brandwerend en inbraakwerende kluizen

Het kiezen van de juiste brandkast is makkelijker gezegd dan gedaan. De correcte namen inbraakwerende kluis en brandwerende kast zijn helaas te lang voor dagelijks gebruik, en zijn afgekort naar brandkast of kluis. Deze zijn echter te verdelen in 3 categorieën namelijk: brandwerend, inbraakwerend en brand- én inbraakwerend. De mate van inbraakwering wordt aangegeven door middel van de Indicatie Waardeberging. Hoe hoger dat bedrag des te beter is de inbraakwering. De mate van brandwering is afhankelijk van wat u wilt opbergen. De eisen van brandwering zijn anders voor data-dragers dan voor sieraden of geld. Laat u zich informeren bij Haverkamp in Deventer zodat u zeker weet dat u de juiste inbraakwerende kluis koopt of uiteraard de juiste brandwerende kluizen.

Inbraakwerende kluis met elektronisch cijferslot

Bij de meeste inbraakwerende kluizen of brandkasten kan u kiezen tussen een sleutelslot of een elektronisch cijferslot. Bij een codeslot kan u zelf de gewenste code instellen en eventueel meerdere personen een eigen code geven bij bedrijfsmatig gebruik. Een kluissleutel kan uiteraard ook. Dat is weliswaar goedkoper maar vraagt discipline bij het opbergen van de sleutel, welk door het formaat lastig is om aan de sleutelbos te doen. Desgewenst kunnen er allerlei opties meegenomen in het elektronisch cijferslot zoals tijdvertraging, blokkering na 3 foutieve ingaven of een tijdslot. Haverkamp Deventer adviseert u graag over het juiste codeslot voor uw inbraakwerende kluis of brandwerende kluis.